Godstoget Hobby sørger for levering med PostNord og GLS til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord og GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord og GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNord og GLS's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Godstoget Hobby kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord og GLS.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNord og GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 -3 dage. Godstoget Hobby tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og andre lande der ikke er nævnt i oversigten for forsendelse, for 80 kr. Ring og eller skriv og hør nærmere.